دوگوله دودار می‌خوری؟

محلی‌ها به آبگوشت کشک لرستان «دوگوله دودار» می گویند. در فصل سرما بسیار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم برای بدن بسیار غنی و خوشمزه و دلچسب است.
مواد لازم: گوشت آبگوشتی، نخود و لوبیا سفید، بادمجان سرخ کرده، پیاز، سیر، کشک، نمک، زردچوبه و نعناع خشک.
گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه‌های سیر را با 5 پیمانه آب خوب بپزید. پس از این که یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت زردچوبه را بریزید و کمی پیش از پایان پخت، بادمجان‌های سرخ شده را هم اضافه کنید. کشک را در پایان اضافه کنید تا چند جوش بزند. با نعناع خشک نعناع داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید. وقتی آبگوشت کاملا جا  افتاد آب آن را در ظرف‌های جداگانه بکشید.گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید.